113. 1
Абур газдин фонарар я.
Дагъустандин т1вар хкаж хьун
Чи партидин гьунарар я.
Эвел авай ругьунияр,
Руфун еке пик1ер тир куьн.
Гила авай коммунистар,
Къизилгуьлдин цуьквер я куьн.
Николаян агъсакъалар
Пехъибур тир киц1ер хьтин.
Яшамишрай коммунистар
Къизилгуьлдин цуьквер хьтин.
Баркала квез большевикар,
Халкьдин рик1еркай хабар кьур!
Абадна чи хуьрни шегьер,
Душманарал илигна тур!
Сейрангагьдихъ элхкъвена яр
Коммунист яз рик1ин къеняй,
Рахаз, хъуьрез бахтавар я
Нур чк1уриз гумрагь ччинай.
Свидетельство о публикации №124111004752