Все, що робиш з душею
То, ще й як не погано…
Тримай свій курс впевнено,
Не дивись на підлогу…
Не спіткаються тільки ті,
Хто не має цілей та вад…
А ще ті, хто на самоті
Перелистують втому…
Запальничка в руці,
Та вогонь у очах…
Що ще треба на ніч?
Що ще треба до кави?
Кожна мить, що тремтить,
Має намір свій, час…
Кожен день, що пройде,
Візьме статус — «не марний»…
Прокидайся, як схочеш,
Світ шліфуй філігранно…
Все, що робиш з душею
То, ще й як не погано…
(Ніка)
Серпень 2024
Свидетельство о публикации №124111002438