112
Цуькведавай, ччан ц1ийи багъ.
И бахтавар чи ватандин
Кьилел ала нур гудай рагъ.
Чи ватандин душманариз
Мусибатдин дерт хьанава,
Сарар къалуз яргъай кт1ай
Чеб чпелди перт хьанава.
Рагъ акьурла нур гуз жеда
Пароходрин тупун луьле.
Чи сергьят ч1ур авур киц1ин
Пеле (а)кьада агъзур гуьлле!
СССР-дал элкъуьрнавай,
Элкъуьрнавай ракьун пару;
Винтовкаяр кьуна гъиле
Эвер гай къуз гьазур я чу.
Свидетельство о публикации №124111001679