Democratic States against Trump

Trump CABINET MEETING SHUT DOWN by 5000 PROTESTERS: "YOU SUCK DONNIE"

Anti_Trump News
 
Nov 9, 2024
Trump CABINET MEETING SHUT DOWN by 5000 PROTESTERS: "YOU SUCK DONNIE"

Тrumр Ніt Ву ;АЅТ; ЅURРRІЅЕ аt TRUМР ТОWЕR Ѕесоnds Agо!

Anti_Trump News


Рецензии