Пташенятко, або Ти привчив мене до себе
Ти привчив мене до себе,
як привчають пташенятко,
саме так напевне треба
жити пані – без оглядки,
без пустих думок настирних,
від яких немає спасу,
без недобрих слів немирних,
що із болем чула часом...
Я до тебе так привчилась,
призвичаїлась до тебе,
що нема без тебе сили
навіть мріяти про небо...
Свидетельство о публикации №124111001037