Вiтчизни захисник, без сумнiву, - елiта!..

Вітчизни захисник, без сумніву, - еліта!
Якщо ж у нього роль загарбника, бандита, -
"Еліта" це така, як куля із лайна...
Вітчизний захисник, без сумніву, - еліта!


Рецензии