Я хочу про тебе мрiяти

Я хочу про тебе мріяти
Сьогодні, бо ти не поряд…
Я хочу з тобою си;діти
Отут, біля річки, вкотре…

Триматись за тебе міцно,
Щоб ту відчувати силу,
Яка мені вкрай потрібна,
Яка мені так важлива…

Напевно, що я сумую —
Так має сьогодні бути,
Шепочу тихенько: «лю;блю»,
Хай небо мене почує…

А ти знай іще, мій милий,
Що подумки я з тобою,
Якби мала птахи крила,
Летіла б в обійми твої…
(Ніка)
Серпень 2024


Рецензии