112

Ленина чаз хкаж уна,-
Хкаж уна яру пайдах.
Вири халкьар и пайдахдик
Са ватанда, сад я, уртах.

И кьил, а кьил авачир генг,
Лап зурба ватан ава чахъ,
Урус халкь ч1ехи стха яз
Туьк1вей, дуьз хизан ава чахъ.

К1ант1а, дуст, вун Бакудиз вач,
К1ант1а ч1ехи Московдиз вач,-
Гъурбат туш гьич вун авайди,
Ватан я, дуст, гьич шак авач.

Гегьенш ватан, гегьенш ватан,-
Дардиз амач генг я рик1ер.
Урус, гуржи, лезги-вири-
Вири я са багъдин цуьквер.


Рецензии