Ми в душi простi як варвари
хоч і зіткані із протиріч,
а що ви хочете — сто років за партами
в школі де вчителював Владімір Ілліч.
Ми звикли вигравати крапленними картами
нам шулерів обманути - звичайна річ
навіть у Союзі ми були бастардами,
Нас ненавиділи і цар, і Сталін і Владімір Ілліч.
Сталін вже наготовив для нас був потяги,
він хотів нас вивезти до Сибіру,
але так вийшло, що його чорти потягли
самого прислужувати Суперзвіру.
Ми вже знищили іржаву Аврору
з наших підручників її профіль стерли,
Бо ми діти вольниці, а не мордору,
так що летіть подалі стерхи.
Свидетельство о публикации №124110700422