Я вчився красти...
робити самопали і обрізи,
буть вірним другом різного гріха,
на вуличний обпершись катехізис.
Багато друзів вже попадало з коней,
багато вже пішло за острови,
ті що лишились ще пасуть своїх свиней,
за крок один від лісополоси.
Де ж взяти мудрість розірвати кліть
знайти в собі повернення у віру
не впаcти вниз, а в гору полетіть,
І не потрапить в лапи Суперзвіру?
Свидетельство о публикации №124110700395