Прохання
мерщій спішіть у церкву на поклони,
у Бога слізно прощення просіть
натомість,щоб вдивлятись у смартфони.
Це знають всі, дорослі,і малі
все зло,із-за грошей великих суми,
що коїться на грішній цій землі,
це лихо "люцифер" зробить надумав.
Загрузли ми в ненависті й брехні
за гроші і за розкоші престижні,
чомусь здається мабуть так мені,
страждаєм ми і рідні наші ближні.
Я теж покірний Господа солдат,
що вам скажу:"Це,люди,так важливо,
війни страшної чується розбрат,
але без Господа нам жити неможливо".
Та доки ще Господь дає нам шанс,
кінця життя видніється дорога,
"Спішіть до Храмів,-слізно прошу Вас",
бо ми всі грішні з вами перед Богом.
листопад 2024
О.Чубенко-Карпусь
Свидетельство о публикации №124110603435