Белиджи

БЕЛИДЖИ
******
Шегьер  я вун  къайи булахрин ятар авай,
Гьар жуьре йимишдин бегьер гуз, багълар авай,
Акуна заз пара хуьрерни, чи шегьерар,
Вил галаз Билиждихъ , къеневай рик1 жезва  дар.
********
Йикъандивай юкъуз жезва вун пара дегиш,
Зи рик1 алай ватан я ч1ехи шегьер Билиж,
Ачух я ви  патав хкведай вири рекьер,
Акурла шад жедай ава Билижда рик1ер.

*******
Гьар жуьре миллетар дуствални  арадаваз,
Каспий гьуьлюн гьава хьанва дарман виридаз,
Гьуьрметни адет я инсанриз рехи хьанвай,
Ватан я, зун хайи   хизанда ч1ехи хьанвай.
                Селминат Курабекова

   Песня БЕЛИДЖИ звучит в исполнении САЛБИНЫ ТАГИЕВОЙ.

Она написана по заказу участника СВО РАСУЛА РАСУЛОВА.


Рецензии