Г ДНА СТАР СТЬ

Коли до мене прийде старість,
Цей час настане я ж бо знаю.
І буде час мені за радість,
Ми з нею на одинці погутарим.

Присяду нишком у куточку,
І серебром закриє скроні сивина.
Потягне пам'ять нитку із клубочка,
Згадаєм з нею, як була молода.

Загляну старості у зрілі очі,
Побачу в них ввесь зміст життя.
Короткі дні і довгі, довгі ночі,
І посміхнусь немов мале дитя.

І вже не має смислу поспішати,
Як одна мить промчалися роки.
І не знайти той шлях неназдогнати,
Зарослі споришом стежки.

І все минулось і молодість і юність,
Бути старими штука не проста.
Коли до мене прийде старість,
Зустріну з гідністю таке воно життя!!!


Рецензии