Прыходзь верай, цудоуная казка!

Прыхоздь у ранку, у днi, чы ночы,
несподзянкай, чароўная казка,
я ж з цiкавасццю, глядзючы в очы,
буду слухаць уcё, што ты кажаш...

Праўду, крыўду, або выдумлянку,
аб незвыклых, цудоўных падзеях,
i чакаць у жыццi абяцанку,
як чакаюць маўляткi надзею...

Не турбуйся, цябе не пакрыўджу,
а нi позiркам гнеўным, нi словам,
можа толькi, збянтэжана крышку,
вельмi шчырай, сярдэчнай прамовай...

Але мы, як у веды о Мауглi,
об`яднаны едынай крывёю
i пачуццем срод джунглi свабоды,
для усеякiх жывёл i народаў

Прыходзь верай, цудоўная казка!


Рецензии