Азарханада 3
Хер хьайивал сифтедай.
-Гьар жуьредин кьушунарин
Къвезвачир чун вягьтедай.
Цаварани, къушар хьтин,
Элкъвезавай "къузгъунар",
Сада садан як1ар недай,
Акьул кьери азгъунар.
Са десте чун фена йифиз,
Душмандин фур малумиз.
Чир авуна хъсандаказ,
Гьазур хьана гьужумиз.
Гук1варна пай, амукьайбур
Кьуна чна есирда.
Экв жедалди, жуван патаз,
Фад-фад хтун, фикирна.
"Къузгъунарни" аквазвачир,
Йифни гьеле мич1измай,
Мукъаятдиз хтана чун,
Са виш кьадам рекьиз кьван.
Гьинай, чидач, чир хьанат1а,
Гурлу са сес акъатна,
Са т1ал гьатна, садлагьана,
Са фуруз зун аватна.
Жув жувалди хтай ч1авуз,
Хутахзавай юлдашри,
Есирарни терг авунай
Чпинбуру, к1амашри.
Свидетельство о публикации №124110304571