Ми пораненi... Знову пораненi...
Осінь ллє листопадовий щем,
З її кубків, майстерно огранених,
Барви крові незмиті дощем.
Диво-зіллям чаклунки напоєний,
Небосхил - сивоглавий шаман
На поромі вітрами охоплений
Запливає в ранковий туман.
За минулим безслідно віднесені
У веселкове плетиво дум...
Ось і ми пізнаєм цієй осені
Споконвічно прихований сум…
Свидетельство о публикации №124110304219