листопадове

незавершене, не закопане,
ще видніється око збоку там,
де ходили світи з обіймами чогось раннього, привітального,
де світанок шкребеться сонячний,
де схиляються голови соняхів,
де спиняються засвіти кланятись,
де дороги вітаються ранені,
то ж куди ти зібралася,
доленько,
не туди, де морози за душами,
зустрічаються в проміжках зміщення,
де від Бога вказівками вишколи,
де від холоду морок заміщення
теплом скупим?!

07:46
3 листопада 2024


Рецензии