Останнiй крок

НА САМОТІ, ВІДЛУННЯ СПОГАДІВ В МЕНІ.
І ВІД БРЕХНІ МІЙ СВІТ РОЗСИПАВСЯ В ТИШІ.
І ОСЬ ТЕПЕР, ДО РАНКУ МІЖ ДУМОК БЛУКАЮ.
І ВСЕОДНО ЧОГОСЬ ЧЕКАЮ...
ОДИН ДЗВІНОК, ОСТАННІЙ КРОК.
 
Я НЕ ЗБАГНУ, ЧОМУ У РІЗНИХ МИ СВІТАХ.
НЕ ОСЯГНУ, ЧОМУ ТИ ДОСІ В МОЇХ СНАХ.
У БЕЗЛАДУ ДУМОК, ЕМОЦІЙ, ПОЧУТТІВ.
ОБМАН КОХАННЯ ОТРУЇВ...
ЧАС ЯК ПІСОК, ОСТАННІЙ КРОК...

РОЗТАНЕ СНІГ І ЗНИКНЕ ШАНС ВСЕ ПОВЕРНУТЬ.
ОБСТАВИН ЗБІГ, ЗНЕВІРУ ВЖЕ НЕ ПЕРЕТНУТЬ.
І ЧІЙ ЦЕ ГРІХ? ЦІЛКОМ КОХАННЯ ЗРУЙНУВАТИ...
ЧИ ЗМОЖУ ЗНОВУ Я КОХАТИ?
ТУМАН ДУМОК, ОСТАННІЙ КРОК...

https://youtu.be/8yvQW656ULA?si=X7CXZbmgE5tILcjv


Рецензии