Почуй мене...

Почуй мене, прошу
І не відводь очей,
Я так тебе молю
Ти обійми іще...
І пригорни сильніш,
Щоб жаром обдало
Ти чуєш, рідний мій
Тебе чекаю знов...

Я в очах твоїх тону,
Сивини твоєї торкнусь
Поцілую, обійму
І ще більше прижмусь...
Мені так добре з тобой,
Забуваюсь у тобі
І нехай летать роки
Краєм в усі сторони...

Бо ти мій і тільки мій,
Ти почуй мене прошу
Мною у Бога молений,
Що зайшов в душу мою
І не хочу відпускать,
Бо рідніше став мені
Хочу бути поруч я
Лиш впусти мене, повір...


Рецензии