Я ВПО

І знов тривоги заповзають,
 Як сива осінь в мою хату...
Чи ВПО тепла зазнають,
Або щось й більше будуть мати?

В тужіння їхні в соцмережах
Про втрату рідного гнізда,
Не киньте слів необережних,
Бо сльози...то все ж не вода...

Діліться тим, що для вас зайве,
Не будьте зверхніми до нас,
Слова довіри будуть хай же,
Звучати щиро, мов донат!

На всіх великих перехрестях,
На малих вулицях, стежинах -
Хай наші долі перехрестять
Боги Д о б р а  й Любов глибинна!


Рецензии