Смирнов Александр. Синяя кошка. Рус. Бел
тихо подкрался к Москве,
покувыркался немножко
в парке на синей траве,
шерсть приподнял на загривке,
начал по кругу скакать…
Хочется сумерки – сливки
в синей Москве полакать.
***
Сіняя котка...
Вечар, як сіняя котка,
ціха прайшоў па Маскве,
ён пакуляўся трошкі
ў парку на сіняй траве,
поўсць прыпадняў на карку,
пачаў па крузе скакаць…
Жадаецца змяркання – сліўкі
ў сіняй Маскве пахлябаць.
Перевёл Максим Троянович
Свидетельство о публикации №124110101025