Пажаданне

Чароуны позірк родных вочак,
Чакаю ўнукаў у наш садочак,
Дзе поўны дом і ў доме чаша ,
Каб рады былі ты і Даша!
Каб песні, танцы і свабода!
Жадаю папаўненне роду!
Здароўя, скарба дабрадзеі,
І каб збыліся ўсе надзеі!
Кахання , нерушымай веры ,
Каб насцеж вам былі ўсе дзверы.
Спрыяе хай у задумке кожнай ,
Да нас часцей звяртацца можна!
Святло душы нясіце годна,
Бо гэта Жарыных прырода!


Рецензии