Мой статус выше на ступень

Який  сьогодні день прекрасний -
Жовтогарячий,сонцеясний!
Мій статус вищий  -  прабабуся!
Тепер я в засвіт запізнюся!

Щаслива тим, що я діждалась,,
Навіть під КАБом не зламалась!
Перевела вже дух, щоб ще пожити -
Ще є, ще є, кого зростити !


Рецензии