Туга па Радз ме

Мой новы кут,
Які ты мілы.
За тышчу верст
Ад роднай нівы.

Пах васількоў і незабудак,
Я забрала як скарб надзеі,
Абрусам высцілаць ільняным,
Я буду ўсе сваі падзеі.

Ажыццяўляя цудам мары ,
Імкнуцца ўсе ж да іншай долі .
Каб новым кутам ганарыцца,
І дыхаць каб паветрам волі.


Рецензии