Падарунак
мне верасень прыгатаваў,
на вельмi сцiплы мой рахунак
аж All inclusive ён дадау.
Той бусел, што разносиць пошту,
I мне даверыў малыша!
Хлапчук, якi не мае кошту,
Маё каханне, лёс, душа!
Такая колькасць лет и зiм,
Каленак бiтых з медалямi,
I з цягам часу ўcпамiн
Шырэе, як кiшэнь з рублямi.
Мой любы, родны, самы сын!
Маё табе благаславенне
I паздраўленне ад душы
На чвэрць стагоддзя нараджэнне!
Свидетельство о публикации №124103008237