Высокий уровень опасности...

..."Високий рівень небезпеки!
Пройдіть в найближче укриття!"
Десь там, за обрієм - лелеки,
Десь там, за обрієм - життя,
Десь там лишилися надії,
Перелік нездійснених мрій.
А нам чекати полишили,
Коли ж то станеться "Відбій!"
Думки, думки - і про майбутнє,
Про те, що вже чекає вдень -
Ми живемо чи то присутні
На тризні, де нема пісень?
Поволі жовтень добігає
Звичайний свій короткий шлях.
"І я не знаю, що чекає!" -
Клекоче гучно крук в кущах.
Осіннє небо. Все на місті -
Зірки і Місяць голубий.
У листопадовій колисці
Дніпро колише Київ мій...


Рецензии