Жовтень
Завиває вітром.
Наче нам говорить осінь,
Що далеко літо.
Ліс – порожній і сумний;
Сонний, як лощина.
Краєвид вже не смішний –
Вимокла ліщина.
Затягнули хмари небо,
І немає сонця.
Щось дощу від нас все треба –
Стукає в віконце.
Сивих хмар похмура зграя
Небо затягнула.
Уж до того сірий день,
Що сама б заснула!
Котик спить на батареї –
Гріє пузо та мурчить.
Ох, спекотна батарея;
Кошеня все спить та спить
Ця негода не біда –
Правильна приміта:
Як приходять холода,
Не чекайте літа.
Свидетельство о публикации №124102906844
Елена Эшвович 30.10.2024 18:07 Заявить о нарушении
Окреме спасибі за зауваження,– помилку виправила.
Соня Арутюнова 30.10.2024 19:17 Заявить о нарушении
Елена Эшвович 30.10.2024 20:07 Заявить о нарушении