Що турбуe панi проти ночi?
Що її примушує всю ніч
місяцю й зіркам дивитись в очі
з пристрастю жіночих протиріч?
Пані жодних слів не промовляє,
хоч готові губи шепотіть.
Хоч слова найкращі пані знає...
Та мовчить. Щораз всю ніч мовчить.
Іноді у метушні провулків,
в невгамовних хвилях перехресть
бачу погляд пані безпритульний –
пані, що несе жіночий хрест...
Свидетельство о публикации №124102906665
Растрогали меня вновь твои Стихи..:)
http://stihi.ru/2024/10/30/213
(приглашаю прочесть- спасиБо)
С неизменным)
Светлана
Светлана Груздева 30.10.2024 00:48 Заявить о нарушении