Прокурений день

Прокурений день
Рваний світанок
Що то за ніч
Скажи ти на ранок

Що за життя
Вітер у полі
Безглуздя ночей
Та злої Долі


Ти не хотіла кохання
Ти не бажала робити акцент
І що то мила за ранок,
Якщо не годуєш, холодним борщем.


Рецензии