Що то за день

Відчини кохана
Дай подивитись в очі
Одягни найкращу сукню
Ідем гулять.. Ідем гулять


Що то за день
Що то за ніч


Мы разом як вітер в полі
Мы разом то наша мить
І хай світ почекає
Мы Ідем гулять, ми Ідем гулять


Не тримтм
Я не веду тебе у ліжко
Мы випєм каву
Мы Ідем гулять


Рецензии