Лише хвилина
У мене э лише хвилина
Щоб подивитись в очі
У мене є лише хвилина
Відчути дотик твоїх рук..
У мене є лише хвилина,
Відчути запах твій дівочій
У мене є лише хвилина,
Закривши очі, познайомити наш дух..
Лише хвилина, це вічність двох,
Лише хвилина та я тебе люблю
І не віддам своє майбутне
Бо Я тепер твій друг..
У мене є лише хвилина,
Свидетельство о публикации №124102905606