Як бути в житт

Як бути в життіякі бачити світи?
Шляхи нездоланніМайбутнього квіти.

Відчуження долі,Чи був ти, чи ні?
Ми йдем мимоволі,Де свої путі..?


Він тебе рятує.
Від страннощів, та сердця ран,
Люби життя, і світ тобі віддасть
Взаємні почуття .

Я йду посміхнувшись,
І очі дівочі сумні,
Теж посміхнуться,
Це волі стежки

У щастя є спільна основа,
У щастя є спільні думки,
Любов це тєдина UMOVA,
Це світу основа - люби..

Текс тої що сьогодні написав


Любов це єдина умова
Любов в житті це основа
Любов, це вічності путь,
Кохай, та побач свою суть


Рецензии