Будь моим

Будь прошу моїм
 останнім коханням в житті
І вкради мої подумки
И випий моє радості  в бескінечності днів..

Будь прошу моїм днем,
Моїм запрошеним щастям,
Щоб під снігом ніхто не знайшов,
Нашу любов і знайдену радість жіття..

Будь прошу моєю ніччю,
І неси мою сповідь, у небеса..
Заплющуй очі, да даруй цілунок
У Ніжності спитай наші ми..

Будь моєю любовю
Будь моєю любовю
Будь останнім коханням
Будь..


Рецензии