Заплати
Сонними та страстним ночами
Квітами, посмішками та людьми
Заплати заплати заплати
Заплати мені тим що не маєш
Відчуй як мене роздягаєш
Тільки я, не хочу війни
Заплати заплатизаплаии
Заплати мені якщо не кохаеш
І віддай назад якщо не відчуваш
Напевно ти хотіла втікти, алеж
Заплати..
Свидетельство о публикации №124102904553