Н ч
Скільки можна?
Не тримати
У руках
Вітер, снігом втомить
Я люблю тебе
Не цілуй мене
Не плач
Не говори пробач
Не говори не плач
Ти випила моє кохання
Не говори пробач
Не говори не плач
Ти знищила мої прощання
Так, жарти долі
Це не зникне
Бо тримаю у думках
Відпусти..
Свидетельство о публикации №124102904533