Березовий гай
знов прийшов відвідати я гайок беріз,
у осіннім лісі цілий день блукав,
бо до хати стежку довго я шукав.
Ліс мене покликав,небеса безбарвні
біг до наречених,в білих сукнях гарних
віч-на-віч в зажурі біля них стою
обійняв берізку,мов сестру свою.
У батьківськім краї,немов на імпрезі
стояв притулившись до кори берези,
як без мене розповість,вона сумувала
наостанок,як ішов,ще й поцілувала.
На межі глибокій слід авто коліс
зажурився восени Білозірський ліс,
хоч беріз уже опало листя восени,
взимку хай присняться їм миловидні сни.
Рідний ліс для мене,мов Держави Гімн,
дуже вже скучаю я за селом своїм,
а весною знов прийду на гору високу
і нап'юся із беріз цілющого соку.
Я з березами стояв на крутім узгір'ї.
та душа моя болить знов за Білозір'ям,
хоч уважно роздивлявся осені ескіз,
але стримати не можу за минулим сліз.
29.10.2024
О.Чубенко - Карпусь.
Свидетельство о публикации №124102903508