Главизна души
ангелов воззвати.
Днесь спасение нашего
главизна души.
Господи, пожалуйста.
Души благослови.
Радуйся, благодатная.
Дева Богородица.
Ласковая, обрадованная,
с пресвятою Троицей.
Пресвятая Троица,
звонят колокола.
Праведная Богородица,
народная душа.
Милосердный отче.
Христе Боже свет.
Николае Чудотворче,
подай духовный хлеб.
Ангелов хваление,
ангелов воззвати.
Хлеб духовный подайте,
благословение.
Господи, помилуй.
Господи, прости.
Христе Боже ласковый,
падших исцели.
Защити от бед,
Христе Боже свет.
Умири во бранях.
Господи, еси.
Возсия свет разума,
сохрани и спаси.
Господь Бог есть.
***
ХРИСТОС ВОСКРЕС
***
***
23:47
***
Свидетельство о публикации №124102808436