Юл

З'явилось янголятко на світ божий,
В майбутньому - кремезний чоловік,
Та де в чому на маму дуже схожий,
Розумний та кмітливий на свій вік.

Життя іде, течуть літа мов  річка,
І нам його, на жаль, не зупинить,
Проте невдовзі з'явиться сестричка,
В сакральну дуже, урочисту мить.

Вас з ювілеєм колектив вітає,
Нехай Вас,Юля,вистачить на всіх,
І бренд хай популярність набуває,
А вдома - щастя, затишок і сміх .

Хай доля буде лагідна й прихильна,
До кожного і всіх вас взагалі,
Та янгол-охоронець стежить пильно...

    Тетяна, Юля, Маша, Наталі.


Рецензии