Murykanya Hijacked Isavel
NOW Independence IS Fiction
LAW IS Fiction
Justice IS Communitistic AND Birthraccistic
AND Surely NOT A Domocracy
Murykanic Exclavethat IS Taught A "NEW WAY"
OF "Etata Nationnulity" + IF YOU ARE
Etataborn IT IS Avantage
Immigrants Opressed Rights Nonrespected
NOT "Jewish" Etat
Religion Only Literature
Literature Publication
AND
YOU Deuchland*N
Свидетельство о публикации №124102803441