не говори
кто то написал фломастером на стекле
что я подлец лиса и как же мне много лет
да не кот басё и цели мои просты
я это знаю всё кто ты о чём же ты
ты написавшая на лобовом стекле
бывшая или ставшая мой бензин на нуле
просто скажи мне кто ты я дам ответ
может в душе прописалась а может нет
не на лбу на машины моей стекле
ты написала какой я как много лет
мы друг друга не видели чудеса
не говори я уже тебя вспомнил сам
* * *
someone wrote on the glass with a felt-tip pen
that I'm a scoundrel fox and how old am I?
Yes, not the cat Basho and my goals are simple
I know that's all who you are, what are you talking about
you wrote on the windshield
former or former my gas is low
just tell me who you are and I'll give you the answer
maybe I registered in my heart or maybe not
not on the forehead on my car glass
you wrote what I am like for many years
we haven't seen each other miracles
don't tell me I already remembered you myself
26.10.2024
Свидетельство о публикации №124102700729