Delete

Delete me from your memory,
Delete.
Please, take your seat.
Abandon love inside your heart
Until the boarding is complete.

Wherever: West or East,
Erase our last kiss.

I know you need this.

Forget my words full of deceit.
Forget my eyes and voice of mine.
But please, before you press delete,
Recall me for the last time.

21 мая 2024


Рецензии