Мене не чу ш, i не треба
Дивлюсь я у блакитне небо,
Хмаринки сонечко закрили,
Воно скрізь них нам засвітило.
Якщо не хочеш спілкуватись
Мабуть прийшов вже час розстатись,
Колись усе в житті минає,
Насильно милим не буваєш,
Мене не чуєш, не шукаєш,
Чужими стали відчуваєш.
Тебе я поряд не тримаю,
І тільки щастя побажаю.
Свидетельство о публикации №124102605606