Дитя землi

Дитя Землі,
Закликаю до відповіді,
Моїм світлом кохання
Ви висвітлить планету!

Нехай джерела
не вичерпаються у ваших душах,
І їхні вогники
Цим яскравим блиском притягнутий

Це світло надій,
Моїх мудрих зірок одкровень-
це символ-рубіж
Нестандартні рішення!


Рецензии
.
опубликовал на "Лунапоэмс"
.
нра!
.
хеге)
.

Гроза Лексей   26.10.2024 13:21     Заявить о нарушении