Запазычаныя словы
Парасоняць пад стырном.
Хтосьці срэбрана, вяснова
Раззлаваўся на кардон.
Там дзе ветразь каляровы,
Там дзе шолахі сцяжын
Запазычаныя словы
Адыходзяць ва ўспамін.
Кропкі вэнджаных туманаў,
Хмары жоўтых буракоў...
Цераз рэшткі акіянаў
Штучна крочыш ты дамоў.
Свидетельство о публикации №124102500944