Загадкi

Хто вушамi хлопае, моркву ноччу лопае?
(Трус)

Любiць сена i траву, дрэмле на прыгорку.
Малаком смачным накормiць Таньку i Ягорку.
(Карова)

 Хто па лесе у рыжай шубе
важна ходзiць па траве?
Ты адказ шапнi на вуха, калi ласка, толькi мне.
(Лiса)


Рецензии