Вот это да

Да я чувствителен
Да я сомнителен
Да где то мнителен
Но не беда
Но зато мстителен
И не простителен
И отвратителен
Вот это да.
А как восхитителен
Как удивителен
Как замечателен
Да да да да!


Рецензии