ciekawska jak kotka

ciekawska   jak kotka  , kt;ra kocha

;lepe psy

to kot, kt;ry z nimi ;pi

w swojej czerwonej budzie

prowadzi je po czerwonej_pi;knej linie do czerwieni

spaceruje szlakami swego miasta

i jedz je w czerwonych snach, czerwon; kie;bas;

i tylko dlatego, ;e jest ciekawskim kotem


pr;dzej czy p;;niej p;jdzie na spacer

przez ni; sam;

jak wszystkie ciekawskie rude koty

potem b;dzie gra; na pianinie

i ;piewajcie czerwone piosenki o zagubieniu w oceanie

kosmiczne miauczenie ciszy rudego kota

okrzyki mi;o;ci i psy b;d; bezwstydnie czerwone

ich g;upie nosy si; zmarszcz; i usi;d;

ty z mokrymi ty;kami na czerwonych, czerwonych stokrotkach p;;-

pokryte ;niegiem brzegi swoich radosnych i opowiada;

sobie nawzajem rudow;ose opowie;ci, w kt;rych ciekawi

Rudy kot upu;ci; jej na g;ow; brz;cz;cy talerz

okr;t flagowy kr;l;w, a psy szczeka;y i siorba;y

gry;li i gry;li i

***  *** 


Рецензии