Жовтень

Сотні літ лягають колом
На весільні рушники
Чутно дзвони над Подолом,
Біг широкої ріки,

Золотіють листям схили
Величавого Дніпра
І відновлює всі сили
Та виснажуюча гра.

Хто чекав, щоб цей прийшов день,
Хай радіє без кінця.
Осінь все фарбує в жовтень
Золотистого кільця.

          <23жовтня2024>


Рецензии