Горшки на подоконнике Элеонора Фарджон
На окне фиалки -
Радуют мой взгляд
Гиацинты, лилии -
Королевский сад.
А горшочки с розами -
Любо посмотреть
Цветник на подоконнике -
Просто обалдеть.
Window Boxes
by Eleanor Farjeon
A window box of pansies
Is such a happy thing.
A window box of wallflowers
Is a garden for a king.
A window box of roses
Makes everyone stand still
Who sees a garden growing
On a window sill.
Свидетельство о публикации №124102302651