Беатi
не дай теплу служити ворогам.
Не дай мені прогалини без плати,
і я тобі всього цього не дам.
Візьми в букет засушеного листя,
неначе пам'ять з карбом по краю.
Візьми і, може, згадка знову блисне,
як зірка в небі знаком кораблю.
Летять птахи на Південь у пенати,
Лежать сніги, де вчора був розмай.
Розквітну знов у посмішці, Беато,
Лише згадай мене, згадай, згадай, згадай...
Свидетельство о публикации №124102203475